Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:در ماه مبارک رمضان شاید برخی از مردم به دلیل ضعف روزه داری نتوانند برای تکمیل واکسیناسیون اقدام کنند از همین رو ساعت کاری ۱۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در ماه رمضان از ساعت ۲۱ تا ۲۴ است. - اخبار استانها -

محمدحسن درخشان، درگفت‌وگو با خبرنگارتسنیم در مشهدمقدس ،با اشاره به اینکه از جمله مراکز تجمیعی واکسیناسیون که در شیفت شب ارایه خدمت می‌کنند می‌توان به پایگاه تجمیعی اطلس واقع در میدان حافظ، درمانگاه خیریه آل محمد(ص) بلوار 17 شهریور، مرکز تجمیعی هلال احمر درمانگاه توان بخشی، مرکز خدمات جامع سلامت اباعبدالله واقع در مشهد یک، نمایشگاه بین المللی سالن عطار، مرکز تجمیعی بهورز، مرکز تجمیعی حافظ بلوار سرافرازان، مرکز تجمیعی شهید محرابی، اشاره کرد و اظهارداشت:مرکز تجمیعی شهید بی بی صدیقه سیدی واقع در بلوار هدایت غربی، مرکز واکسیناسیون تجمیعی ناصری واقع در خواجه ربیع، مرکز تجمیعی واکسیناسیون قدس واقع در رسالت33 از دیگر مراکز واکسیناسیون کرونا هستند که در ماه مبارک رمضان در شیفت شب نیز در خدمت عموم مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعداد موارد پی. سی. آر مثبت نسبت به میزان مراجعات مردمی بالاست، خاطرنشان کرد: این موضوع نشان می‌دهد اکثر بیماران در زمان طولانی شدن بیماری و ورود به مراحل شدید بیماری برای انجام تست پی.سی.آر مراجعه نمی‌کنند و اکثراً مشغول خود درمانی هستند این درحالی است که اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود می‌توان درمان به موقعی نیز برای آن انجام داد.

کرونا در جهان/ ابتلای بیش از 1.2 میلیون نفر در 24 ساعت گذشته + جدول تغییرات آمار کرونا در ایران| فوت 39 نفر در شبانه‌روز گذشته آمار متوفیان کرونا در تهران به 10 نفر در روز رسید

درخشان با اشاره به اینکه ساعت‌کاری مراکز منتخب کرونا در ماه مبارک رمضان نیز 7و 30 دقیقه صبح تا 19 است، گفت:درمانگاه‌های بخش خصوصی که همکار مراکز منتخب کرونا هستند بنابر شکل پروانه بهره برداری مرکز به فعالیت خود ادامه می‌دهند به این معنا که اگر مرکز بخش خصوصی شبانه روزی فعالیت کند در حوزه کرونا نیز باید 24 ساعته به بیماران ارایه خدمت داشته باشد.سایر مراکز واکسیناسیون کرونا در ماه مبارک رمضان تا ساعت 14 در خدمت عموم مردم قرار دارد.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تجمیعی واکسیناسیون ماه مبارک رمضان مرکز تجمیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • غزه در دویست و نهمین روز جنگ؛ ۳۴۵۹۶ شهید، تخریب ۹۵ درصد تاسیسات و فقر ۹۰ درصدی
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد